Γίνε μέλος της εθελοντικής ομάδας του “LGBTQI+ Voice Up: Project Greece”

Εικόνα που απεικονίζει το λογότυπο του έργου και πίσω από αυτό υπάρχουν ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα που κρατούν Rainbow σημαίες

To “LGBTQI+ Voice Up: Project Greece” καλεί όσα άτομα επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ομάδα εθελοντισμού του προγράμματος να δηλώσουν συμμετοχή, μέσω της φόρμας που θα βρουν στην αρχική σελίδα του έργου: voiceup.avmag.gr.

To πρόγραμμα, που υλοποιείται από τη Homo Evolution, σε συνεργασία με το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ως στόχο την ανάδειξη των βασικών ζητημάτων που απασχολούν τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα στην Ελλάδα, με σκοπό την περαιτέρω προβολή τους (μέσω βίντεο, συνεντεύξεων συζητήσεων, αφιερωμάτων, podcast, κ.α.).

Μάλιστα, στα πλαίσια της πρώτης φάσης του προγράμματος, είχε διεξαχθεί online ψηφοφορία όλον τον μήνα Απρίλιο, όπου το ΛΟΑΤΚΙ+ ελληνικό κοινό ψήφισε για την ανάδειξη των ζητημάτων αυτών.

Σύμφωνα με την ομάδα του LGBTQI+ Voice, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη αναδεικνύοντας την “ισότητα στον γάμο” και τη “ρητορική μίσους στη δημόσια σφαίρα”, ως κεντρικά θέματα.

“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που απάντησε στο ερωτηματολόγιο αναφορικά με τις θεματικές του έργου και στη μεγάλη ανταπόκριση που είχαμε. Οι απαντήσεις, ειδικά εκείνες που αφορούσαν σε ερωτήσεις ανοιχτού τύπου, πέρα από την ανάδειξη των θεματικών, θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο των παραδοτέων του έργου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που είχε προηγηθεί, τα δύο θέματα που ο κόσμος επέλεξε για να εστιάσει το έργο ‘LGBTQI+ Voice Up: Project Greece’ είναι τα εξής: ‘Ισότητα στον γάμο’ και ‘Ρητορική μίσους στη δημόσια σφαίρα’”.

Σ΄αυτή τη φάση του προγράμματος, τα άτομα που θα πάρουν μέρος στην εθελοντική ομάδα θα συμμετέχουν σε κλειστές εμπιστευτικές συναντήσεις, που μέσα από διάλογο και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών, θα βοηθήσουν στη συνδιαμόρφωση του περιεχομένου των βίντεο και των podcast που θα δημιουργηθούν με βάση τις θεματικές που επιλέχθηκαν κατά την ανοιχτή ψηφοφορία από τον κόσμο. Ο αριθμός των ατόμων που θα συμμετέχουν δε θα ξεπεράσει τα 15 άτομα ανά ομάδα.

Οποιοδήποτε ΛΟΑΤΚΙ+ άτομο θέλει να γίνει μέλος της εθελοντικής ομάδας δεν έχει παρά να συμπληρώσει τη φόρμα που βρίσκεται στον σύνδεσμο παρακάτω και να επιλέξει τις θεματικές με τις οποίες το ίδιο θέλει να ασχοληθεί.

Συμπλήρωσε τη φόρμα: voiceup.avmag.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο